NBA

Finiks je dobio novo pojačanje – As iz Vašingtona im se pridružio

Finiks Sansi i Vašington Vizardsi napravili su značajnu razmenu igrača u kojoj su se između ostalih našli Bredli Bil i Kris Pol.

Sansi su uspeli da privuku Bredlija Bila iz Vašingtona, dok su u suprotnom smeru, ka američkoj prestonici, uputili Krisa Pola, Lendrija Šameta, zajedno sa nekoliko izbora druge runde drafta, prema navodima iz SAD.

 

Naizgled, može se reći da su Sansi dali mnogo za ovog trostrukog Ol Stara. Ipak, treba zapamtiti da Bil ima 29 godina, dok Kris Pol ima čak devet godina više od njega. Jasno je da se procenjuje da Kris Pol nije više u stanju da održi snagu sa Kevinom Durentom i Devinom Bukerom, dok se očekuje da će Bil to biti. 

Izvor: outkick.com
Izvor: outkick.com

S druge strane, Kris Pol koji je pre samo dve godine odveo Sanse u finale, napušta tim i ne može se sa sigurnošću reći da će ostati u Vašingtonu, jer se spekuliše da postoji plan da se on odmah preusmeri ka timu koji ima velike ambicije. Los Anđeles Klipersi su prvi na listi pominjanih klubova, gde je Pol bio član od 2011. do 2017. godine.

Ovo pojačanje za Finiks naizgled deluje kao značajno, međutim i dalje ne rešava probleme sa dubinom tima. To je upravo problem koji im je doneo puno glavobolja u ovogodišnjoj plejof seriji protiv Denver Nagetsa. Međutim prelazni rok tek počeo i očekuje se još puno uzbuđenja i trejdova pre početka nove sezone.

Pročitaj Još

Seltiksi produžili Braunu ugovor – Džejlen će nastaviti u Bostonu za najveći ugovor u istoriji lige

M Stefan

MVP Evrolige zvanično u Sakramentu – Finansijski detalji ugovora i dalje nisu saopšteni

M Stefan

Petrušev sa dvocifrenim učinkom u Letnjoj ligi – Nešto bleđe Jovićevo izdanje

M Stefan

Letnja Liga: Stabilna partija Tristana Vukčevića, Vembanjama sa dabl-dablom

M Stefan

Letnja liga – NBA eksperimentiše sa novim pravilima protiv simuliranja

M Stefan

Zvanično je – Vasa Micić će igrati u Oklahoma Siti Tander-u

M Stefan