Fudbal

FSS: Đorđević i zvanično selektor mlade reprezentacije , novo lice uz Šurbatovića

Članovi Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, u petak, razmatraće nikad duži dnevni red od 19 tema. Na dva lista papira, predsednik Dragana Džajic, donosi veliki broj interesantnih dilema. Tokom poslednjih dana, u javnosti se proslavio spisak mladih reprezentativaca sa potpisom selektora Dušana Đorđevića, iako konačna odluka znati tek druge nedelje u junu.

sportal.blic.rs

Takođe, Nikola Lazetic je uživao veliki autoritet u odlukama u vezi  sa izborom mladog drzavnog tima. Goran Stevanovic je bio prvi selektor koji je smenjen prema njegovoj želji.

Peto mesto u dnevnom redu je bilo rezervisano za novu sistematizaciju unutar FSS-a, kada generalni sekretar Jovan Surbatovic dobija pomoćnika, a to je, kako je objavljeno nakon odluke, Nenad Santrac.

Dragan Despotovic, blizak potpredsedniku Branislavu Nedimoviću, ce da bude direktor Sportskog centra FSS-a. Takodje, raspravljali su o finansijskom izvestaju nezavisnog revizora, Super ligi, Prvoj ligi, Kupu Srbije i barazu u narednoj sezoni. Peta sednica mandata predsednika Dragana Dzajica počinje u Staroj Pazovi u 12 sati.

Pročitaj Još

Najbolji defanzivci na svetu 2023

Miljan Radovanović

Najbolji golmani u Evropi trenutno

Miljan Radovanović

Ništa od transfera Dušana Vlahovića

Radulović J.

Transfer Vesti (10. avgust) – Mančester Junajted želi Pavara, Prelazak Kejna najveća bomba leta

Radulović J.

Nikola Jojić u Stouk Sitiju – Transfer bomba fudbalera Mladosti iz Lučana

Radulović J.

Transfer Vesti (9. avgust) – Saga oko Hari Kejna se nastavlja!

Radulović J.