NBA

Vučević krenuo u pregovore sa Čikagom – Evo kako se odvijaju razgovori

Menadžment Čikago Bulsa i Nikola Vučević našli su se za pregovaračkim stolom kako bi diskutovali o mogućem produženju saradnje, a prema izvorima iz Amerike, obe strane su snažno motivisane za nastavak zajedničkog puta.

Nikoli Vučeviću ističe ugovor sa legendarnim Bulsima na kraju juna i, ukoliko do tada ne potpiše novi, stiče status slobodnog igrača. Međutim, verovatnoća takvog razvoja događaja je veoma niska.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Vucevic (@voochh)

Sve ukazuje na to da ćemo u skorijem vremenu čuti vesti iz Čikaga o obnovljenom ugovoru sa crnogorskim reprezentativcem. Bez obzira što Bulsi nisu uspeli da se plasiraju u plej-of ove sezone, klub je u procesu formiranja tima sposobnog da ne samo dospe u plej-of naredne sezone, već i da se ponovo uputi ka stazama nekadašnje slave.

Nedavno, Nikola Vučević izrazio je želju da zaigra za reprezentaciju Crne Gore na Svetskom prvenstvu, ali je napomenuo da još uvek nije vodio konkretne razgovore sa selektorom i rukovodstvom Saveza. Izborna skupština Saveza, gde će Nikola Peković i Igor Lukšić voditi bitku za predsedničko mesto, zakazana je za 16. jun. Bez obzira na ishod izbora, jasno je da bi prisustvo Nikole Vučevića na terenu predstavljalo ogromno pojačanje za Crnu Goru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Vucevic (@voochh)

Podsetimo, Crna Gora se u grupi takmiči sa Litvanijom, Egiptom i Meksikom, a cilj je plasman na jedno od dva mesta koja vode u drugu fazu takmičenja i garantuju nastavak borbe za mesto na Olimpijskim igrama.

U međuvremenu, sve oči NBA javnosti su uperene ka finalu NBA lige, a evo šta je Nikola Jokić imao da izjavi pred ovaj istorijski duel.

Pročitaj Još

Seltiksi produžili Braunu ugovor – Džejlen će nastaviti u Bostonu za najveći ugovor u istoriji lige

M Stefan

MVP Evrolige zvanično u Sakramentu – Finansijski detalji ugovora i dalje nisu saopšteni

M Stefan

Petrušev sa dvocifrenim učinkom u Letnjoj ligi – Nešto bleđe Jovićevo izdanje

M Stefan

Letnja Liga: Stabilna partija Tristana Vukčevića, Vembanjama sa dabl-dablom

M Stefan

Letnja liga – NBA eksperimentiše sa novim pravilima protiv simuliranja

M Stefan

Zvanično je – Vasa Micić će igrati u Oklahoma Siti Tander-u

M Stefan