košarkaNBA

Šokantno priznanje NBA asa: Trčao sam za njim i TUKAO Nikolu Jokića koliko god sam mogao!

Finiksov košarkaš Džok Lendejl otkrio je da je čak pokušavao da zaustavi Nikolu Jokića batinama, ali bez uspeha. Srbin je igrao briljantno protiv Nagetsa u seriji od 6 utakmica gde je prosečno beležio 34.5 poena, 13.2 skoka i 10.3 asistencije, a posebno impresivno u četvrtoj utakmici gde je postigao čak 53 poena.

Džok je ispričao da je imao plan da ga prati po terenu i tuče ga, ali je Nikolu bilo nemoguće zaustaviti. Džok je takođe dodao da mu je pao ofanzivni skok zato što je imao zadatak da ga drži ispod 50% šuta. Australijanac je rekao da su navijači Lejkersa mislili da će Entoni Dejvis lako da ga zaustavi, ali je Džok otkrio da to nikome nije moguće.

U zanimljivom razgovoru centar Finiksa je prepričao urnebesnu anegdotu iz treće utakmice gde su pobedili Nikolu, a onda je sledeći meč ubacio čak 53 poena. Iskreni Džok je rekao da mu nije bilo lako da ga čuva, ali da je frustracija porasla kada je prosledio monstruozne brojke. On je zaključio da je lako za koga da govori, ali da niko ne može da ga zaustavi.

Pročitaj Još

Jokić izdominirao u finalu – Dever vodi 1-0 protiv Majamija

M Stefan

Vučević krenuo u pregovore sa Čikagom – Evo kako se odvijaju razgovori

M Stefan

Jokić pred finale – Tri, dva, jedan i onda pokušaš da pogodiš

M Stefan

Majers nakon ostavke – otkriveni razlozi zašto je napustio Voriorse

M Stefan

Ništa od istorije: Majami na Jokića u finalu

Michael Mellow

PARTIZAN BLISTAO U ARENI: Nanelijeva dominacija vodi crno-bele ka finalnom obračunu sa Zvezdom! Cedevita Olimpija nemoćna!

Michael Mellow