Fudbal

Koliko bodova se oduzima Juventusu? Nagađanja i dalje traju: 11, 12, 15, 9?

Ovih dana, očekuje se da će biti zvanično objavljena kazna za Juventus. Prvobitno je višestrukom šampionu Italije oduzeto 15 bodova, ali je žalba koju je klub ulozio uspela da obustavi donosenje odluke.

Ipak, sada je postalo jasno da Juventus neće proći bez kazne. Počelo se spekulisati da ce kazna da bude smanjena na 9 bodova, ali je nakon nekih dokaza o malverzaciji dolazilo do informacija da ce biti smanjena samo za 3 boda, pa bi dakle Juventus trebalo da dozivi gubitak od 12 bodova. Međutim, čini se da je Fudbalski savez Italije tražio da se Juventus kazni sa 11 bodovima.

Ipak, sa svojim prvim zahtevom od devet bodova, Savez nam može dati samo malu sliku o konačnoj kazni. Kako god bilo, oduzimanje bodova će biti veoma bitno za tabelu Serije A.

Najradosniji od epiloga bi bili Lacio, koji bi obezbedio plasman u Ligu šampiona, i Milan, koji bi uspeo da se plasira u top 4. Čak iako Inter doživi nerešen rezultat na Meaci protiv Atalante, to bi im dalje bilo dovoljno da obezbedi ulazak u elitu i naredne sezone.

Trenutna table Serije A izgleda ovako:

Pročitaj Još

Najbolji defanzivci na svetu 2023

Miljan Radovanović

Najbolji golmani u Evropi trenutno

Miljan Radovanović

Ništa od transfera Dušana Vlahovića

Radulović J.

Transfer Vesti (10. avgust) – Mančester Junajted želi Pavara, Prelazak Kejna najveća bomba leta

Radulović J.

Nikola Jojić u Stouk Sitiju – Transfer bomba fudbalera Mladosti iz Lučana

Radulović J.

Transfer Vesti (9. avgust) – Saga oko Hari Kejna se nastavlja!

Radulović J.