Fudbal

Konačna odluka o kazni – Juventusu oduzeto 10 bodova

Konačna odluka o sankciji za Juventus je doneta nakon mnogo nagađanja. Stara dama je na kraju dobila manju kaznu od predviđene.

Fudbalski savez Italije je inicijalno tražio devet bodova, a novim dokazima je ta kazna podignuta na 11 bodova. Međutim, mediji su prema „potvrđenim“ informacijama najavili da će Juventusu biti oduzeto 12 bodova. Na kraju, Juventus je dobio 10 bodova kazne.

Ova kazna ostavlja klub u trci za jedno od prva četiri mesta, ali sa malim šansama nakon poraza od Empolija. Juventus u 37. kolu igra protiv Milana – četvrtoplasiranog tima koji ima pet bodova više. To je meč koji može da odluči o ishodu sezone.

U svakom slučaju, može se reći da je Juventus imao sreće i da je presudama izbegao mnogo težu kaznu, a da je iako sa 10 bodova manje, još uvek u trci za vrh.

Kako je oduzimanje bodova Juventusu uzavrelatema na čizmi i gospodin posebni je dao svoj komentar na kaznu Juventusa i istakao da bi njegov pristup prema Monci i Bolonji bio drugaciji da je ranije bilo poznato da će im se oduzeti bodovi.

Izvor: danas.rs

On je takođe pokušao da traži alibi za svoje gubitke, iako je bilo jasno da će Juventus biti kažnjen i da će bodovi biti vraćeni samo uz žalbu.

Murinjo je uvek bio iskren u svojim izjavama i nikad nije rekao da je glavni cilj Rome plasman u Ligu šampiona. Jer iako je Rome ulozila 7 miliona evra, njen plasman u Ligu sampiona bi bilo čudo.

Dodatno je Roma sebi otežala situaciju, još jednom je kiksnula i značajno umanjila svoje šanse za plasman u Ligu šampiona preko Serije A, čak i uz kaznu Juventusa.

Pročitaj Još

Benzema ostaje ili odlazi iz Real Madrida? Nije istina sve što pišu mediji

Radulović J.

Mesi napušta PSG – Šta čeka argentinskog asa?

Kovačević Suzana

FSS: Đorđević i zvanično selektor mlade reprezentacije , novo lice uz Šurbatovića

Kovačević Suzana

Ronaldo doneo neočekivanu odluku – Ostaje na istoku

Kovačević Suzana

Sevilja osvojila UEFA Ligu Evrope 2023 – Nakon penala naneli prvi poraz Murinju u finalima

Radulović J.

Stutgart – Hamburg – ko izlazi kao pobednik iz dvomeča?

Kovačević Suzana