Novak ĐokovićTenis

Otkrivamo zašto je Novak ugasio klub i napustio Dorćol

Novak Đoković je iznenadno napustio teniski teren na Dorćolu, što je iznenadilo akterne. Da bi saznali razlog za odluku srpskog teniskog asa i ugasiti Sportski Centar „Novak“, pokušali smo obratiti pažnju na detalje. Radnici „TC Novak“ su dobili prethodno obaveštenje da njihov radni odnos prestaje sa radom.

Postoji tri stvari koje su doveli do ovog događaja. Prvo, Novak nije bio zadovoljan radom kluba, što je postalo poznato javnosti. Sama organizacija nije funkcionisala kako valja, a većina ljudi se nisu shvatali svoj posao ozbiljno. Nije bilo disciplinovanosti, niti je centar bio na nivou koji se očekivao. Druga stvar je bila proširivanje terena, koji nije bio izvodljiv jer nisu dobijali odgovarajuće dozvole. Na kraju, bile su tu i javne kritike prema porodici Đoković zbog planova proširivanja.

Čaša je prelila i Novak je donio odluku koja je bila iznenađujuća za javnost. Teniski savez Srbije je nedavno najavio da će se neki od turnira iz programa „Novi vek srpskog tenisa“ igrati na terenima „TC Novak“. Postoje i neke glasine da će Đoković izgraditi novi teniski centar, ali nema konkretnih indicija da će se to i desiti. Pitanje šta će biti sa terenima bivšeg SC „Milan Gale Muškatirović“ ostaje nepoznato.

Pročitaj Još

NOVAKOVA OSVETA PUBLICI! Đoković porazio i protivnika i publiku!

Michael Mellow

Još jedna pobeda Novaka nakon tri seta

Kovačević Suzana

Kokinakis hvali Jokića: Čini se spor, a razbija sve!

Kovačević Suzana

Australijski teniser nakon pobede – Jokić je čudo od igrača!

M Stefan

Da li će Novak biti kažnjen posle ove izjave? Oglasio se Rolan Garos

Michael Mellow

Ko je najveći favorit za osvajanje Rolan Garosa

Michael Mellow