Fudbal

Nova era Barselone – 27 šampionska titula u istoriji kluba

Trener fudbalera Barselone Ćavi je istakao da se osjeća ponosno zbog svojih igrača posle osvajanja titule prvaka Španije u nedelju.

Osvajanjem 27. šampionske titule u istoriji kluba, katalonska ekipa je osvojila prvu titulu od 2019. godine,  i zaostaje za Realom čak osam trofeja La lige.

Barselona-Titula
Izvor: cnn.com

„Osjećanje je neopisivo. Osetio sam radost i zadovoljstvo zbog dobro odrađenog posla. Ponosim se time što treniram ove igrače“, rekao je Ćavi.

„Ovo nije Ćavijeva liga. Ovo je Barselonin klub, koji se razvija i uzdiže. Iz trenutka kada smo osvojili titulu počela je nova era, a mi moramo da nastavimo da radimo u tom smeru“, dodao je.

Navijači Barselone su se proslavili u utakmici protiv Espanjola, kada su utrčali na teren. Međutim, Ćavi je naglasio da se nisu slavili zbog mesta na kojem su igrali, već zbog sjajne titule. Obećana je i pobednička parade po gradu, kako bi se ispratili uspesi.

Ove sezone Barselona je imala i problema sa aferom koja je potresla fudbalsku javnost o kojoj možete više pročitati na našem blogu.

Pročitaj Još

Najbolji defanzivci na svetu 2023

Miljan Radovanović

Najbolji golmani u Evropi trenutno

Miljan Radovanović

Ništa od transfera Dušana Vlahovića

Radulović J.

Transfer Vesti (10. avgust) – Mančester Junajted želi Pavara, Prelazak Kejna najveća bomba leta

Radulović J.

Nikola Jojić u Stouk Sitiju – Transfer bomba fudbalera Mladosti iz Lučana

Radulović J.

Transfer Vesti (9. avgust) – Saga oko Hari Kejna se nastavlja!

Radulović J.