FudbalFudbaleriNajnovije Vesti

Kilijan Mbape: Najveća ponuda u istoriji fudbala!

Kilijan Mbape dobio je največu ponudu u istoriji fudbala. Fudbalski klub Al Halil iz Saudijske Arabije ponudio je 300 miliona eura za Kilijana Mbapea. PSG je spreman da prihvati ali neće sve ići tako glatko s obzirom da Francuz ima jasan cilj sto se tiče svoje budućnosti.

Kilijan Mbape će dobiti bonus za vernost od 60 miliona eura ako ostane igrač PSG-a 1. avgusta. Napadač je stavljen na prodaju od strane PSG-a i izostavljen iz njihove predsezonske turneje. Kapiten Francuske ima još jednu godinu ugovora i nije voljan da potpiše novi ugovor.

Ko je sve zainteresovan za Kilijana Mbapea?

Al Hilalova ponuda, koja ruši sve rekorde, nije jedina koju je PSG primio. Pristupili su im sa različitim ponudama za Mbapea, uključujući novac i igrače, ali Al Hilal je jasno pokazao svoju nameru tako što je izneo rekordnu ponudu.

PSG veruje da je najmanje pet klubova zainteresovano za dovođenje Mbapea, a među njima su Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Milan i Barselona. Međutim, Real sada može biti na iskušenju da pošalje zvaničnu ponudu kako se ne bi ponovo propustili šansu da ga dovedu.

Insajderi PSG-a nagovaraju Mbapea da razgovara sa Al Hilalom, jer Parižani smatraju da bi prelazak u Saudijsku Arabiju bio dobitak za sve strane, posebno ako igrač ode samo na jednu sezonu.

Mbape bi dobio svoj bonus od PSG-a, potpisnu naknadu od Al Hilala i ogromnu platu, kao i „besplatan transfer“ u Madrid narednog leta, kada bi dobio naknadu od 185 miliona eura, plus još veće plate.

U međuvremenu, PSG bi dobio nešto povraćaja na svoju investiciju u igrača, a Mbapeova saga bi se završila, dok bi Real Madrid dobio igrača kojeg žele narednog leta prema planu, i to bez obeštećenja.

Pored toga, Al Hilal i Saudijska Arabija bi dobili jednog od najboljih igrača na svetu, doduše samo na jednu sezonu.

Mbapeova budućnost i dalje ostaje neizvesna, a njegov odlazak iz PSG-a predstavlja veliki izazov za klub. Dok se interesovanje raznih klubova povećava, situacija postaje sve kompleksnija.

Izvor blizak igraču tvrdi da Mbape još uvek nije doneo konačnu odluku o svojoj budućnosti i da će pažljivo razmotriti sve opcije pre nego što donese konačan izbor. Pitanje njegove vernosti prema PSG-u i želje da igra za Real Madrid bili su glavne teme u medijima i među navijačima.

Dok se pregovori nastavljaju i interesovanje klubova raste, jasno je da će Mbapeova odluka imati dalekosežne posledice. Bez obzira na ishod, čini se da će cela situacija biti rešena u skorije vreme, kako bi klub i igrač mogli da se fokusiraju na predstojeću sezonu.

Pročitaj Još

Najbolji defanzivci na svetu 2023

Miljan Radovanović

Najbolji golmani u Evropi trenutno

Miljan Radovanović

Ništa od transfera Dušana Vlahovića

Radulović J.

Transfer Vesti (10. avgust) – Mančester Junajted želi Pavara, Prelazak Kejna najveća bomba leta

Radulović J.

Nikola Jojić u Stouk Sitiju – Transfer bomba fudbalera Mladosti iz Lučana

Radulović J.

Transfer Vesti (9. avgust) – Saga oko Hari Kejna se nastavlja!

Radulović J.