NBA

Čiji dres Denver treba da povuče- Melov ili Jokićev ??

Kada se pojavila odluka Karmela Entonija da zavrsi karijeru, počela je burna rasprava na društvenim mrežama o tome da li bi njegov dres sa brojem 15 trebalo da bude podignut pod svodove dvorane u Denveru. Broj 15 vezan je za Nagetse, jer je spomenuti igrač bio ključan u povratku franšize na glavnu scenu. Takođe, Nikola Jokić je trenutno nosilac tog broja u ekipi iz Kolorada.U Njujork Niksima postoji istorijski presedan o povlačenju i podizanju dresa sa brojem 15, koji se odnosi na Dika Megvejera i Irla Monroa, čiji su dresovi nosili najviše licne priznanje klubova SAD. Tako je i u slučaju Denvera – obojica igraca, Karmel i Nikola, zaslužuju da njihovi dresovi budu na vrhu dvorane.Dzef Grin, saigrač Nikole Jokiceva, predložio je postenu i zadovoljavajuću opciju za obojicu.

On je poručio: „Nadam se da mogu da povuku dresove i Nikole i Karmela. Obojica zaslužuju. Melo je franšizu ponovo stavio na kartu“.

U finalu NBA lige Denver će se sastati sa Majamijem ili Bostonom, a franšiza sa Floride vodi sa 3-1 u seriji Istoka. Ako Denver pobedi, zaokružiće se priča o Karmelu i Nikoli, a povlačenjem njihovih dresova sa brojem 15 podignuće se i zapečati mesto obojice u istoriji lige i kluba.

Pročitaj Još

Denver za dlaku od produžetka – Majami došao do brejka na 1-1

M Stefan

Jokić o reprezentaciji – To je san svakog srpskog igrača

M Stefan

Jokić izdominirao u finalu – Dever vodi 1-0 protiv Majamija

M Stefan

Vučević krenuo u pregovore sa Čikagom – Evo kako se odvijaju razgovori

M Stefan

Jokić pred finale – Tri, dva, jedan i onda pokušaš da pogodiš

M Stefan

Majers nakon ostavke – otkriveni razlozi zašto je napustio Voriorse

M Stefan