Najnovije Vesti

SUBOTICA postala kandidat za „EVROPSKI GRAD SPORTA“ 2024. godine

Subotica je moderni grad pun šarma i kulturnih slojeva, sa epitetom “Grad sporta” koji nije bez razloga. Njeni sportisti se proslavljaju na velikim regionalnim i svetskim takmičenjima, pa je Evropska asocijacija prestonica i gradova sporta (ACES Europe) odlučila da Suboticu uvrsti u konkurenciju za titulu “Evropskog grada sporta” naredne godine.

Gradonačelnik Stevan Bakić je ugostio danas predsednika ACES Europe, gospodina Đana Frančeska Lupatelija, i generalnog sekretara ACES Europe, Huga Alonsa, i u izjavi istakao kako bi bilo veliko priznanje za njenu zajednicu da Srpska zastava bude istaknuta u Evropskom parlamentu u Briselu. Predsednik ACES Europe, Lupatelije, je pohvalio Suboticu za svoje ljude i za njenu sposobnost da pronađu obilje mogućnosti za sve vrste sportova, čak i sportove na vodi, te je istakao da biti Evropski grad sporta znači da se sportom mora baviti ne samo sportisti, već i svi građani.

Subotica je pravi primer kako se afirmacija sporta može podstaći i motivisati ljude da se uključe u sve sportske aktivnosti i da se nadaju velikim uspesima u njihovom gradu.

Pročitaj Još

Joško Gvardiol na korak do transfera u Mančester Siti

Miljan Radovanović

Barselona će igrati u Ligi šampiona 2023-24!

Miljan Radovanović

Kilijan Mbape: Najveća ponuda u istoriji fudbala!

Miljan Radovanović

Andre Onana: Posao vredan do £47.2m za golmana Intera iz Milana

Miljan Radovanović

Markus Rašford potpisao novi ugovor sa Mančester Junajtedom

Miljan Radovanović

Stef Kari misli da će Amerika osvojiti Svetsko prvenstvo u košarci

Miljan Radovanović