Serie AUncategorized

Dejan Stanković nije više trener Sampdorije – Teško mi je, išli smo u samoubilačku misiju

Dejan Stanković, srpski trener, nedavno je objavio da se njegovo vođenje Sampdorije završava na kraju sezone. Đenovski klub je u poslednjem kolu odigrao protiv Napolija šta je Stankoviću omogućilo da napusti svoj položaj. Naredne sezone klub će igrati u Seriji B.

Izvor: nova.rs

„Ovo će biti moj poslednji nastup kao trener Sampdorije. Neću biti ovde sledeće sezone. Ova sezona je bila veoma teška i naporan proces- sa jedne strane, bilo je potrebno da se Sampdoriu sačuva iz lige u Seriju B. Ovo je bilo pošteno prema navijačima, a ja sam naučio da volem i branim ovaj klub“

 

izjavio je Stanković.On se zahvalio svim onima koji su mu pomogli u ovom periodu. Stanković je imao najkraču i najneuspešniju kampanju sa ovim italijanskim klubom.

Nikada neću zaboraviti ovih osam meseci. Navijači su bili moje zračenje svetlosti u beskrajnom tunelu. Sa profesionalne tačke gledišta, situacija se dosta pogoršala od mog dolaska u decembru. Bio sam žalostan i shvatio da smo upali u samoubilačku misiju“.

Stanković se tokom svog izlaska zahvalio saradnicima u Đenovi te naglasio da je profesionalac koji je poštovao dres i klub.

https://twitter.com/footballitalia/status/1665406849598799873

„Hvala mom stručnom štabu, svim divnim ljudima sa kojima sam radio. Želim da se zahvalim igračima, bilo je teško ali smo zajedno bili ujedinjeni do kraja. Žao mi je što se to desilo“.

Pročitaj Još

Mundobasket: Srbija – Litvanija za polufinale Svetskog prvenstva u košarci

Miljan Radovanović

Juventus vodi razgovore sa Čelsijem o prelasku Romelua Lukakua

Kovačević Suzana

Laslo Đere u trećem kolu na Vimbldonu!

Miljan Radovanović

Širi se krug oko Pantera: traži ga PAO, ali i Real i Barsa

Kovačević Suzana

Vasilije Micić – Ipak želim u NBA

Kovačević Suzana

Jokić je najbolji srpski košarkaš svih vremena – Izjava Rebrače

Kovačević Suzana