Uncategorized

Kristijano Ronaldo u Bajernu?! Ludi plan nemačkog biznismena da dovede najveću zvezdu

Društvenim mrežama se brzo proširila vest da je jedan nemački preduzetnik dao je izuzetnu ponudu da finansira prelazak Kristijana Ronalda u Bajern Minhen.

ŠTA SE DESILO? Prema bavarskom listu Abendcajtung koji je došao do ove vesti, biznismen Markus Šon izneo je izvanrednu ponudu u mejlu generalnom direktoru Bajerna Oliveru Kanu:

„Moguće je da se obavežemo na naknadu za transfer ili plaćanje viška plate u odnosu na osnovni iznos ako je naša kompanija jasno identifikovana kao posrednik u dogovoru“.

Navodna komunikacija je nastavila da zahteva procenat prodaje majica ako transfer bude trajan.

VEĆA SLIKA: Čini se da je malo verovatno da će bizaran predlog biti ostvaren jer nemački giganti još nisu odgovorili, ali je malo verovatno da će se obavezati na isplatu plate portugalskoj superzvezdi. Ronaldo bi, sa svoje strane, morao da značajno smanji svoju prijavu od 177 miliona funti (220 miliona dolara) godišnje da bi se vratio u Evropu.

I ŠTA JOŠ:  Ronaldo izgleda više nego zadovoljan životom u Zalivu i čini se da je potpuno fokusiran na jurnjavu prve titule u Saudijskoj Pro ligi.

ŠTA DALJE ZA BAJERNA I RONALDA? Bajern se susreće sa RB Lajpcigom u ključnom meču u subotu, dok Al-Nasr i Ronaldo pokušavaju da nadoknade izgubljeno u borbi za titulu u utorak protiv Al-Šababa. Portugalac je postigao jedanaesterac u svojoj poslednjoj utakmici pošto je njegova ekipa smanjila zaostatak za Al-Itihadom na samo tri boda na vrhu tabele.

Pročitaj Još

Mundobasket: Srbija – Litvanija za polufinale Svetskog prvenstva u košarci

Miljan Radovanović

Laslo Đere u trećem kolu na Vimbldonu!

Miljan Radovanović

Širi se krug oko Pantera: traži ga PAO, ali i Real i Barsa

Kovačević Suzana

Vasilije Micić – Ipak želim u NBA

Kovačević Suzana

Jokić je najbolji srpski košarkaš svih vremena – Izjava Rebrače

Kovačević Suzana

Gerero iz Dortmunda u Bajern – Ugovor na tri godine

Kovačević Suzana