Uncategorized

Zlatan ne planira da se penzionše

Njegov snažni izgled i nekonvencionalan pristup već 41 godinu prkose „zakonima fizike“, ali Zlatan Ibrahimović nema nameru da se penzioniše. Uskoro će napustiti Milan, a italijanski mediji pišu da bi ovaj čuveni napadač mogao da dočeka svoj 42. rođendan u Monci.

Zlatan je izjavio da je ponosan što je igrač Milana, ali da traži dobar balans za svoju budućnost. Sezonu je propustio zbog povrede kolena i za sada odigrao samo 4 utakmice i postigao 1 gol.Iako starost ne može da ga zaustavi, Zlatan se ne namerava da povuče.

On je odlučan da se vrati na teren i bori za svoj chance da nastavi sa svojom karijerom. On zna da mora da iskoristi svoje znanje, talent i iskustvo kako bi ostvario svoje ciljeve. Želja mu je da pokaže svoju vrednost i da inspiriše mlade igrače.

AC Milan’s Zlatan Ibrahimovic looks on during the Serie A soccer match between AC Milan and Sampdoria at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Saturday, April 3, 2021. (AP Photo/Antonio Calanni)

Uz podršku svojih fanova, Zlatan Ibrahimović nastavlja da prkosi „zakonima fizike“. Njegova spremnost da se bori za svoju budućnost, iako ima 41 godinu, daje svetlost mnogim drugim igračima. On je spreman da izazove status quo i da pokaže da niko nije predodređen za starost; da je uvek moguće da se premoste prepreke.

Pročitaj Još

Mundobasket: Srbija – Litvanija za polufinale Svetskog prvenstva u košarci

Miljan Radovanović

Laslo Đere u trećem kolu na Vimbldonu!

Miljan Radovanović

Širi se krug oko Pantera: traži ga PAO, ali i Real i Barsa

Kovačević Suzana

Vasilije Micić – Ipak želim u NBA

Kovačević Suzana

Jokić je najbolji srpski košarkaš svih vremena – Izjava Rebrače

Kovačević Suzana

Gerero iz Dortmunda u Bajern – Ugovor na tri godine

Kovačević Suzana