FudbalPremijer Liga

Frenk Lampard oštro odgovorio na brutalne komentare bivšeg saigrača Didijea Drogbe

Frenk Lampard oštro odgovorio na brutalne komentare bivšeg saigrača Didijea Drogbe o timu Čelsija. Trener Čelsija Frenk Lampard odgovorio je Didijeu Drogbi nakon što je kritikovao klub nakon razočaravajućeg poraza u Ligi šampiona.

Šta se desilo?

Šef Plavih se distancirao od komentara o brutalnom napadu Didijea Drogbe nakon što je legenda Čelsija sugerisala da više ne priznaje klub pošto ih je Real Madrid u utorak eliminisao iz Lige šampiona na Stamford Bridžu. Drogba, koji je pratio utakmicu za francuski TV kanal Canal+, nije izneo nikakve kritike na račun svog bivšeg kluba: „Ne prepoznajem svoj klub. „To više nije isti klub. Postoji novi vlasnik i nova vizija. Naravno, pokušavamo da to uporedimo sa onim što se dešavalo u vreme [rimskog] Abramoviča kada je dovedeno mnogo igrača, alisu  odluke  bile veoma inteligentne.

„Dovođenje igrača kao što su Petr Čeh, Andrij Ševčenko, Herman Krespo, Mihael Esijen, Didije Drogba, Florent Malouda i ja. To je urađeno da bi se osvojile titule. To su igrači sa određenim iskustvom. Strategija je sada drugačija; kladili smo se na mlade igrače. Uz to,  treneru je teško upravljati svlačionicom sa  preko 30 igrača.

Šef Čelsija nije bio raspoložen da govori o komentarima svog bivšeg saigrača jer je ponudio oštar odgovor na konferenciji za novinare posle meča.

„Ovo su Didijeovi komentari, izvinite“, rekao je on novinarima, odbijajući da bude uvučen u oštre kritike 45-godišnjaka na račun kluba.

Šira slika:

Plavi su izdržali katastrofalnu kampanju i više nemaju nikakve šanse da završe sezonu sa trofejem nakon što su sa ukupnim rezultatom 4-0 izgubili od Real Madrida u Ligi šampiona. Navijači Čelsija imali su velika očekivanja od ove sezone, posebno nakon što je klub proveo mnogo tokom leta u prvom prozoru na čelu suvlasnika Toda Boehlija. Međutim, kampanja je otišla iz lošeg u još gore otkako je Tomas Tučel otpušten u septembru, a Grejem Poter je izgledao kao pogrešan čovek za taj posao sve dok konačno  i on nije razrešen dužnosti ranije u aprilu. Lampard je doveden kao čuvar, da stabilizuje brod koji bi potonuo do kraja sezone, ali  to do sada izgleda kao ponovna katastrofa. Englez je izgubio sve četiri svoje utakmice i do sada nije uspeo da ulijr mrvu samopouzdanja u turobnu svlačionicu.

Šta će biti sa Čelsijem:

Očekuje se da će Lampard ostati šef Čelsija u poslednjih sedam utakmica u sezoni, pošto se intenzivira potraga Plavih za stalnim menadžerom. Međutim, on se suočava sa teškim zadatkom da motiviše devastiran i demotivisan tim sa vrlo malo strpljenja i volje  da igra jer su daleko od borbe za evropska mesta. Plavi se vraćaju u akciju sledeće nedelje kada Brentford putuje na Stamford Bridž u još jednom nezgodnom meču za Lampardove ljude.

 

Pročitaj Još

Najbolji defanzivci na svetu 2023

Miljan Radovanović

Najbolji golmani u Evropi trenutno

Miljan Radovanović

Ništa od transfera Dušana Vlahovića

Radulović J.

Transfer Vesti (10. avgust) – Mančester Junajted želi Pavara, Prelazak Kejna najveća bomba leta

Radulović J.

Nikola Jojić u Stouk Sitiju – Transfer bomba fudbalera Mladosti iz Lučana

Radulović J.

Transfer Vesti (9. avgust) – Saga oko Hari Kejna se nastavlja!

Radulović J.