FudbalPremijer Liga

Srbin odlazi sa Selhurst parka – Luka Milivojević na kraju sezone napušta Kristal Palas!

Luka Milivojević zvanično će 30. juna postati slobodan igrač i napustiti Kristal Palas. Klub iz Londona je potvrdio da njihova saradnja neće biti produžena.

Predsednik kluba, Stiv Periš, rekao je kako je imao privilegiju da u klubu ima takvog profesionalca kao što je Milivojević.

Luka je došao u Kristal Palas 2017. godine iz Olimpijakosa. Sedam godina je branio boje crveno plavih iz južnog dela Londona.

Naglasio da je bila privilegija raditi u ovom klubu i da želi da se zahvali svim menadžerima, trenerima i navijačima koji su njegove godine ovde učinili posebnim. Uporedivši klub iz vremena kada je došao i sada kada odlazi, vidi se da je napravljen pomak u svim pravcima. Iako nije bio standardan prethodne sezone, kao kapiten bio je velika podrška mladim nadolazećim igračima poputa Eze-a i Olise-a.

Milivojević je navijačima poručio da je uvek postojalo nešto posebno na Selhurst parku i načinu na koji su ga podržavali, bez obzira da li pobeđivali ili gubili i da je to nešto što nikada neće zaboraviti.

Već su se pojavile špekulacije gde bi Milivojević mogao nastaviti svoju karijeru. Da li će se vratiti u Srbiju ili će karijeru nastaviti u Evropi, saznaćemo u narednim mesecima.

 

Pročitaj Još

Najbolji defanzivci na svetu 2023

Miljan Radovanović

Najbolji golmani u Evropi trenutno

Miljan Radovanović

Ništa od transfera Dušana Vlahovića

Radulović J.

Transfer Vesti (10. avgust) – Mančester Junajted želi Pavara, Prelazak Kejna najveća bomba leta

Radulović J.

Nikola Jojić u Stouk Sitiju – Transfer bomba fudbalera Mladosti iz Lučana

Radulović J.

Transfer Vesti (9. avgust) – Saga oko Hari Kejna se nastavlja!

Radulović J.